Wat doe jij met alle tekeningen die je kind maakt? Eerst op de koelkast en vervolgens verdwijnen ze in een la....en uiteindelijk toch veel die weggegooid worden? Zelf ik, als creatieve moeder, bewaar niet alles (wat erg!)....en dat is best jammer, want hoe leuk is het als ze later een overzichtelijk naslagwerk hebben met al hun creatieve uitingen. Dan heeft Ogeltje nu een geweldig leuk invulboek!

Dit invulboek is een leuke manier om de tekeningen op een leuke manier te verzamelen en te bewaren. Niet alleen tekeningen, maar ook knutselwerkjes en grappige uitspraken kun je in dit boek verzamelen. Je neemt eenvoudig met je telefoon of camera foto's van de kunstwerken of leuke briefjes die ze gemaakt hebben en besteld bij de Hema (square) foto's die precies passen in vakjes in dit invulboek. In het boek is er ook ruimte om er iets bij te schrijven, zoals de datum, de leeftijd en waarvoor en/of waar de tekening gemaakt is. Ook lieve briefjes en tekeningen die ze gemaakt hebben voor bijv. Opa en Oma kun je in het boek doen.

Een geweldig verzamel boek, wat later een geweldige herinnering is aan alle creatieve uitingen die je kleine heeft gedaan op de lager school. Geweldig voor later!