De unieke en originele geboortekaarten van Ogeltje...

Hier vindt je een verzameling van alle bijzondere geboortekaartjes....

Voordat je hieronder gaat klikken en kijken, vooraf nog even dit .........Karen kan niets weggooien en zo ook ontwerpen....de meeste ontwerpen staan in categoriën op de website. Wel hebben we geprobeerd alles te ordenen. Zo heeft ze heel veel kleurrijke ontwerpen geschilderd....dit is een ruime collectie onderwerpen en staan in de categorie 'Kleurrijke geboortekaartjes'. Dit is een zeer uitgebreidde collectie gesorteerd op onderwerp.

Of willen jullie dat het geboortekaartje vooral een hele lieve uitstraling heeft? Dan is de categorie 'Lieve geboortekaartjes' echt iets voor jullie.

'Hippe geboortekaartjes' vindt je natuurlijk ook bij Ogeltje....helemaal van deze tijd! Ook hier is een categorie van.

Geweldig zijn ook de kaartjes op karton' of wat dacht je van een geboortekaartje in de vorm van een label....'de geboortelabels'! Karen maakt hier wel een heel bijzonder geboortelabel van, de labels zijn namelijk afgewerkt met een stoer koord/touw en bijpassende kralen.

Of toch liever  een klassiek geboortekaartje met een strikje? Ook dat kan bij Ogeltje.

Een echt fluwelen strikje is leuk voor op een geboortekaartje...maar wat dacht je van een houten strikje, of  sterrertjes, een hartje of een schattig eendje voor op het geboortekaartje! Ogeltje geboortekaartje heeft een hele trendy serie van houten geboortekaartjes .... ze noemt deze serie Hout=Hip!

Ook zijn er kaartjes + echte vlaggetjes en een konijntje met een echt staartje. Geweldig een geboortekaartje met een echt strikje of een houten hartje of strikje.... en elke kaartje wordt na de geboorte kant en klaar geleverd...dus de kaarten kunnen na de geboorte gelijk op de post.

 

Ogeltje maakt van elk geboortekaartje een heel 'bijzonder en speciaal geboortekaartje'....helemaal naar wens. Zo zijn eigen ideeën altijd welkom....dus illustraties uit de serie van de Kleurrijke geboortekaarten....deze gedrukt op karton of met een houten hartje...geen probleem! We zijn bij Ogeltje juist erg benieuwd naar jullie ideeën en rekenen daar doorgaans geen extra kosten voor.

Karen heeft naast de passie van het ontwerpen van geboortekaarten en trouwkaarten...nog een passie! Namelijk voor bijzonder mooi en uniek Letterpress drukwerk! Heeft u al eens een Letterpress geboortekaartje of trouwkaart in het echt gezien? Prachtige kaarten, vaak in een paar kleuren gedrukt op prachtig mooi karton papier gedrukt....Karen heeft sinds kort een eigen drukkerij waar de geboortekaarten en trouwkaarten gedrukt worden. Deze ambachtelijke drukwerk is echt voor de liefhebber, maar Karen vindt het ook belangrijk om deze druktechniek betaalbaar te houden. De ontwerpen (en kleuren) van het letterpress typeren zich door  de eenvoud. De ontwerpen in de serie Kleurrijke geboortekaartjes zijn doorgaans niet geschikt voor deze druktechniek. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Mail of bel voor de mogelijkheden en vragen naar: 06-54625359 en  info@ogeltje.nl

Of vraag direct een leuk proefkaartje aan....klik hier.

            

 

 

       

     

  

 

Gratis proefkaartje aanvragen...we gaan graag aan slag, leuk!

...klik hier onder op het vogeltje  en vul het aanvraag formulier in.