Letterpress Studio

Buiten de ontwerpen van Ogeltje die digitaal gedrukt worden, heeft Ogeltje ook een eigen Letterpress drukkerij. De drukkerij heet 'Letterpress Studio'.

Letterpress is een prachtige ambachtelijke druktechniek waarbij elk kaartje per stuk en per drukkleur gedrukt wordt. De papiersoorten zijn dikker als bij het digitale drukwerk en door de kracht van pers en de drukplaten wordt de afbeelding als het ware in het papier gedrukt. Dit drukwerk heeft daardoor een reliëf en is echt voelbaar, waardoor de uitstraling uniek en bijzonder is!  Ogeltje heeft voor dit speciale drukwerk een eigen website, maar de ontwerpen staan ook bij deze pagina Letterpress, klik op het logo om naar de website 'Letterpress Studio' te gaan www.letterpressstudio.nl....of bekijk de collectie hieronder.

Eigen ideeën voor een ontwerp is ook mogelijk...mail we vertellen graag de mogelijkheden. info@ogeltje.nl

De prijzen van de letterpress kaarten zijn afhankelijk van het aantal kleuren, formaat en wensen. Er wordt altijd een offerte gemaakt, de prijzen zoals deze vermeldt staan op de prijzen pagina op deze website zijn voor het digitale drukwerk van Ogeltje.

Geboortekaartjes

           

 

Letterpress trouwkaarten

Hieronder vindt je een aantal ontwerp van trouwkaarten. Op de website van Letterpress Studio vindt je meerder voorbeelden.

Klik op de afbeelding hieronder.