Stappenplan...alle info voor het bestellen van jouw geboortekaartjes!
(Goed om ook eerst de pagina ‘prijzen’ te lezen zodat je precies weet wat de kosten van de verschillende formaten zijn.)

Stap 1- kies een ontwerp en vraag deze aan
Alle ontwerpen die ik eerder gemaakt heb staan op mijn website.
Als je één van deze ontwerpen mooi vindt, dan kun je je keuze mailen samen met de tekst. Ik adviseer dit zo compleet mogelijk te doen, om zo geen extra ontwerpkosten te hebben. Bij al deze ontwerpen weet ik uit ervaring dat na het eerste ontwerp, drie tekstcorrectie rondes genoeg zijn.
Als je aanpassingen hebt bij deze ontwerpen geef dit ook gelijk bij de eerste aanvraag aan, dan worden er ook geen extra ontwerpkosten berekend.

Het is ook mogelijk een heel eigen kaartje te laten ontwerpen, een ontwerp op maat.
Dan is het beste om mij te bellen of je wensen eerst aan te geven in de mail.
Ik kan dan vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Wil je ook een bijpassend inlegkaartje, bijvoorbeeld met een foto van de kleine, of een uitnodiging voor een babyborrel? Geef dit gelijk door, dan maken we voor dit kaartje ook een proefkaartje.

Stap 2 - kies het formaat
Alle ontwerpen zijn uit te voeren in alle formaten (ook labels). Het is alleen niet mogelijk al deze ontwerpen op de website te zetten, dus geef in het aanvraagformullier het juiste formaat aan.
 
Stap 3 - kies het lettertype
Ik gebruik een  paar vaste lettertypes. De lettertypes kun je ook combineren. Vaak wordt er voor de naam een ander lettertype gekozen dan voor de overige tekst (advies staat onder de lettertype bibliotheek vermeldt.)  Wil je hetzelfde lettertype als het internetvoorbeeld, geef dit dan aan in het aanvraagformulier (zelfde als voorbeeld)


Stap 3 - digitale ontwerp wordt gemaakt (doorgaans dezelfde dag!!!)
Daarna ga ik aan de slag, ik mail digitaal het ontwerp als deze klaar is. Als je tevreden bent dan regel ik de proefkaartjes. Deze worden één keer per week gedrukt, doorgaans op woensdag. Met een levertijd van een week. (proefkaartjes hebben een week levertijd, dat geldt uiteraard niet voor de echte geboortekaartjes, deze worden dagelijks gedrukt).

Ik stuur bij het pakketje met proefkaartjes ook bijpassende enveloppen. Dan kun je later kiezen of je de witte enveloppen wil of een gekleurde envelop.


Stap 4 - YESS...de proefkaartjes liggen leuk verpakt op de deurmat!
En dat is een feestje....want dit is een cadeautje om te ontvangen.
Bekijk de kaartjes in alle rust en mail dan (want ik wacht natuurlijk met spanning of jullie ze in echt net zo mooi vinden als digitaal!)

In het pakketje zit het ontwerp(en) in alle drie de soorten papier.
Dit zijn : MAT MC (wit glad), Conqueror( reliëf papier), karton en parelmoer.
Jullie kunnen zelf kiezen welk papiersoort, dit mag bij een meisjeskaart ook een andere keuze zijn dan bij een jongenskaart. Er zit geen prijsverschil in de verschillende papiersoorten. Ook niet voor de meer exclusievere papiersoorten, jullie mogen zelf kiezen.

Stap 5 - eventueel tekst aanpassingen
Wil je na de proefkaartjes een tekstwijziging doen? Dat kan, mail me de aangepaste tekst en ik mail je het aangepaste ontwerp terug via de mail.

Stap 6 - geef het aantal en keuze envelop door
Weet je welke envelop? En het aantal kaarten....mail dit dan.
Ik regel dat je de enveloppen alvast krijgt.

Wil je ook sluitzegels en etiketten? Geef dit gelijk door, deze worden tegelijk (vooraf) verstuurd met de enveloppen.

 
Stap 7 - Geduld!
Dan is het wachten op de kleine....en geen zorgen meer voor het geboortekaartje. Deze blijft op de plank liggen tot de kleine geboren is. Ik zit uiteraard in de startblokken te wachten op jouw mailtje met het babynieuws!

Ik pas het ontwerp aan en stuur deze terug via de mail voor akkoord. Als je me op werkdagne voor 11.00 uur laat weten of het ontwerp goed is, worden de kaarten gelijk die dag gedrukt en verstuurd. Je kunt kiezen voor standaard verzending (9,50 Euro) of Express, levering voor 12.00 uur op werkdagen (22,50 Euro).
De factuur stuur ik in de bevestigingsmail.

Stap 8 - Ze zijn er!
Kun je via de mail laten weten als de kaarten goed aangekomen zijn? Dat zou geweldig zijn!
Controleer uiteraard bij het uitpakken de kaarten goed.

Stap 9 - Versturen maar!
Jaaa....posten maar!!! En vooral genieten van alle leuke reacties!

Stap 10 - Gratis digitaal ontwerp!
Facebook, Twiter....Instagram...ben ik er één vergeten? Hoe leuk is het om het kaartje te laten zien!
Dit kan ook zonder jullie persoonlijke gegevens, deze haal ik dan weg uit het ontwerp.
Je mag trots zijn op jullie kaartje....dus laat het iedereen zien.
Mail mij even en ik regel dat jet het ontwerp gelijk krijgt via de mail.