Prijzen kaarten

Digitaal proefkaartje
Gratis en vrijblijvend van jouw ontwerp met jouw tekst.
 
Voorbeeldkaartjes per post
Blijft toch lastig om de ontwerpen op een beeldscherm te beoordelen. Ook zit er tussen alle aanbieders heel veel verschil in kwaliteit. Goed de kaarten in het echt te bekijken.
Daarom stuur ik zonder kosten een pakketje met voorbeelden die je leuk vindt. Ik heb van de meeste ontwerpen voorbeelden liggen. Stuur mij een mailtje en ik stuur gelijk een pakketje op met leuke voorbeelden. karen@ogeltje.nl

Gratis Proefkaartje (digitaal drukwerk)
Na het aanvragen van het digitale ontwerp, worden er ‘echte proefkaartjes’ gedrukt van jouw ontwerp. Dit is van één ontwerp gelijk in drievoud (alle drie de papiersoorten één exemplaar).
De proefkaartjes worden één keer per week gedrukt, doorgaans op woensdag. Ze hebben een levertijd van circa een week (deze levertijd geldt niet voor de ‘echte’ kaarten, deze worden dagelijks gedrukt
en verstuurd). Wil je er meerdere aanvragen, dat kan...elke extra set kost 7,50 Euro. (NL- België 9,50 Euro).

* Bij letterpress stuur ik voorbeeldkaarten zodat je een goede indruk kunt krijgen.

De extra bestelde proefkaartjes worden achteraf in rekening gebracht op de eindfactuur, niet tijdens de bestelprocedure.

* de proefkaartjes en voorbeeldkaartjes die gratis verzonden worden, blijven eigendom van Ogeltje. En kunnen door Ogeltje teruggevraagd worden. Gebeurd dit niet dan behoud Ogeltje het recht om alsnog kosten in rekening te brengen.


De ondergenoemde prijzen zijn voor geboortekaartjes en trouwkaarten van Ogeltje incl. witte envelop (gekleurde enveloppen ook leverbaar, zie hieronder de pagina voor de prijzen).

Deze prijzen gelden niet voor het Letterpress drukwerk. Zie voor een indicatie van de prijzen info letterpress (of klik hier), er wordt echter wel altijd een offerte gemaakt op basis van een ontwerp en de wensen.

* 10% korting bij >100 stuks in het formaat 13x13 cm dubbele kaart

Ontwerpkosten
Bij de bovengenoemde prijzen zitten de volgende ontwerpkosten:
Wat wel:
- ik maak het eerste digitale ontwerp aan de hand van je mailtje of aanvraagformulier
  (dit is het ontwerp wat we gebruiken voor het drukken van het proefkaartje)
- en na het eerste digitale ontwerp, nog drie tekstcorrectie rondes
  (dit kan voor of na het drukken van de proefkaartjes).

* het aanpassen van de geboortegegevens wordt niet ales een correctieronde meegerekend.

Wat niet:
- als er na het eerste ontwerp beeld wijzigingen zijn of als er meer dan drie correctierondes nodig zijn.

Kosten per extra correctieronde is 10 Euro per correctie/mailtje.

Het is dus belangrijk om gelijk bij  de aanvraag van het digitale ontwerp/aanvraag proefkaartje je
wensen zo duidelijk mogelijk te mailen. Geef dus goed aan welke beeldelementen je wil combineren of welke ideeën je hebt. Mixen en matchen kan dus ook. Ook goed om de tekst voor op het kaartje zo compleet mogelijk aan te leveren. Dat geeft ook het beste beeld als de proefkaartjes gedrukt worden.  


Ontwerp op maat?
Dat kan, afhankelijk van jullie wensen kunnen we aangeven wat de ontwerpkosten zijn.

Het is mogelijk om bij Ogeltje één ontwerp te reserveren, dus als het geslacht tot de geboorte nog niet bekend is en er één van de twee ontwerpen bij Ogeltje gemaakt is. We rekenen wel ontwerpkosten, deze worden gecrediteerd als Ogeltje wel de kaartjes gaat drukken.
 

Een tweede ontwerp
Als je twee verschillende ontwerpen besteld, (bijvoorbeeld met verschillende teksten, twee talen of een ontwerp zonder adresgegevens) is het totaal aantal kaarten bepalend voor de (staffel) prijs per kaart. Beide soorten/aantallen mag voor de prijs bij elkaar opgeteld worden, dat scheelt in de kosten. Wel worden er extra ontwerp- en drukkosten berekend voor het tweede ontwerp, deze zijn 25 Euro. (uiteraard geen drukkosten voor het eerste ontwerp).

* tekstwissel inlegkaarten tweede ontwerp, 10 Euro

Houten elementjes
Bij de kaarten waar een houten elementje op zit gelden ook bovengenoemde prijzen, er worden dus geen extra kosten berekend voor deze houten figuurtjes. De houten elementjes stuur ik vooraf op, samen met de enloppen. Wil je dat wij de houten elementjes op de kaarten plakken? Dat kan.
De kosten zijn 0,25 eruo per kaart. (hogere verzendkosten nl. 22,50 Euro)

*De houten elementjes zijn niet los verkrijgbaar, alleen in combinatie met de kaarten.

Enveloppen
Alle kaarten levert Ogeltje standaard met witte enveloppen, deze zijn gratis. Bij het digitale drukwerk stuur ik deze vooraf op. Bij het letterpress drukwerk kan ik deze ook meesturen met de kaarten.
Wil je liever een gekleurde envelop die past bij het ontwerp, bekijk dan bij info ‘enveloppen’

Sluitzegels & adresetiketten
Ogeltje heeft hele leuke bijpassende etiketten en sluitzegels, deze staan ook op de info pagina.

Nabestelling
Zijn er toch te weinig kaartjes besteld?
Geen probleem. Ik kan op kort termijn regelen da er meer kaarten gedrukt worden. Los van de stuksprijs van de kaarten,  worden er standaard order- en drukkosten berekend van 25,00 Euro.